sobota 30. ledna 2021

Yankee Candle . Cherry Blossom (old version)

   Dnes jsem si připravila popisek pro takovou specialitu. Speciální je vůně Cherry Blossom hlavně v tom, že dneska vám ukážu původní verzi této vůně, v roce 2017 se pak název vůně vrátil, ale s jiným složením vůně. Cherry Blossom je vůně třešňových květů. Tuto vůni jsem měla jako vosk do aroma lampy. Cherry Blossom je pěkná vůně, ráda jsem ji zkusila, zároveň mě, ale tak neuchvátila, jako jiné, tahle vůně má velkou fanouškovskou základnu.

  Cherry Blossom je určitě oproti Cherry Blossom z roku 2017 jemnější v textuře, je víc květinová řekla bych. Dále se liší barvou a štítkem.

  Today I prepared a label for such a specialty. The special scent of Cherry Blossom is mainly in that today I will show you the original version of this fragrance, in 2017 the name of the fragrance returned, but with a different composition of the fragrance. Cherry Blossom is the scent of cherry blossoms. I had this scent as a wax for the aroma of the lamp. Cherry Blossom is a nice scent, I liked to try it, at the same time me, but it didn't fascinate me like any other, this scent has a big fan base.

  Cherry Blossom is definitely compared to Cherry Blossom from 2017 softer in texture, it is more floral I would say. They also differ in color and label.

intenzita: střední
řada: floral
kolekce: jaro 2009
barva: růžová


Žádné komentáře:

Okomentovat

Přeji krásný den... =)